Dvs. nu sunteţi notificat!
Magyar
Română

Mikrovoks

MikroVoks:

Sistem electronic pentru conferinţe.

Sistemul MikroVoks de conferinţe şi numărare a voturilor, ca rezultat al dezvoltării continue a programului EDtR, acoperă în totalitate procesul de desfăşurare a adunării generale. Ca urmare a acestui fapt ocupă poziţie de frunte şi putem spune că a creat un standard în acest domeniu. În interesul menţinerii acestei poziţii şi în continuare, executăm dezvoltări pe baza pretenţiilor, cererilor, solicitărilor primite şi căutăm posibilitatea de conlucrare cu ceilalţi participanţi în domeniu. 

 

Principalele servicii:

-         numărarea voturilor, coordonarea desfăşurării discuţiilor şi ajutor în realizarea procesului verbal,

-         sistem de conferinţă, sonorizare sală,

-         înregistrare audio digitală şi arhivare în format mp3, serviciu complet de dictafon digital,

-         publicarea pe Internet şi în scopul transmisiei pe TV, comanda camerelor video robot, subtitrarea imaginilor,

-        ajutorul electronic a furnizării datelor (EDtR) pentru utilizatorii interiori (Sistem Informatic Integral) şi utilizatori exteriori (arhivă, autoritate administrativă, etc.)

 

Numărarea voturilor şi coordonarea desfăşurării discuţiilor.

 

Sistemul execută desfăşurarea votului deschis, secret sau nominal şi arhivarea. Numărarea voturilor, evaluarea rezultatului se face conform celor prescrise. Rezultatul este imediat vizibil pe panourile indicatoare aşezate în sală, sau cu ajutorul unui proiector.

Calculatorul ordonează pe cei care se înscriu la cuvânt şi îi afişează pe monitorul din faţa  preşedintelui de şedinţă. Este posibilă evidenţa înscrierilor la cuvânt , în ordine aparte  după diferite importanţe (ex. la ordinea de zi, a conducătorilor de fracţiuni, normală,..). Sistemul înregistrează numărul întrebărilor şi a luărilor de cuvânt pe puncte la ordinea de zi. În Regulamentul Organic de Funcţionare (ROF), în cazul depăşirii timpului acordat pentru cuvânt, dă un semnal sonor de atenţionare.

 

Sistem de conferinţă şi sonorizare a sălii.

Participanţii dispun de unitate nominală mobilă de vot şi microfon. Având în vedere mobilierul sălii, le difuzăm în două forme de constituire:  

  •  Se poate comanda în aceaşi măsură : - cu microfon încorporat, de masă, cu microfon pe stativ, sau aplicabil la guler, microfon clips,   

  •  unitate rotundă de conferinţă, care este utilată şi pentru primirea unei limbi străine translatate.

Pe perioada luărilor de cuvânt, calculatorul conectează microfonul persoanei respective, a cărei voce ajunge astfel pe sistemul de sonorizare a sălii, pe înregistrarea sonoră digitală a calculatorului, precum şi pe canalul sonor al emisiunii TV locale sau pe Internet.

 userfiles/image/Referencia/nevtelen_2.jpg

Înregistrarea sonoră digitală şi prelucrarea.

 

Materialul sonor înregistrat pe 16 biţi, în format protejat, ocupă numai 20Mb pe oră din suprafaţa plăcii. Este posibilă înregistrarea a două canale separat, de exemplu în cazul luării de cuvânt în limbile minorităţilor sau a unui delegat sau invitat străin şi limba translatorului. În cazul solicitării, cu ajutorul programului MvMonitor, materialul sonor poate fi convertat în format mp3. Sistemul MikroVoks tratează împreună, ca un tot unitar, materialul sonor, procesul verbal şi jurnalul şedinţei.

 

 Cu ajutorul acestuia, programul asigură posibilitatea căutării rapide pe baza numelui reprezentantului (deputatului), punctelor la ordinea de zi, luărilor de cuvânt sau cronologiei.Redactorul procesului verbal, cu ajutorul serviciilor dictafonului digital, în timpul utilizării procesorului de text uzual, ascultă luările de cuvânt la şedinţă şi poate să scrie procesul verbal.

 

 

Transmisiune electronică.

 

Conlucrarea programului de comandă MikroVoks-Vistar cu sistemul de numărare a voturilor şi conferinţă autorizează transmisiunile electronice ale şedinţelor.

Poziţiile video-camerelor pot fi orientate spre locurile reprezentanţilor, în practică aceasta înseamnă că, atunci când  deputatul (delegatul, reprezentantul ...) îşi conectează microfonul, camera programată se aşează în poziţia dinainte stabilită ( în cazul tipurilor BRC-300 sau EVI-D70, dirijare totală în toate funcţiile: orizontală şi verticală, zoom, focus). Comanda manuală a poziţiilor camerelor se poate face cu „şoarecele”, tastatura sau joystic, în continuare pe un grafic dat sau pe imaginea înregistrată de camere (max. 3 buc.) se pot aşeza puncte sensibile.

Titrează imaginea pe baza informaţiilor primite de la programul Mvoks sau independent din propria bază de date.

Datorită conlucrării cu materialul sonor, în modul deja cunoscut, se poate căuta în video-stream după ordinea de zi sau luărilor de cuvânt.

 


Nr. de Telefon Online : +40 744 25 07 22, ( +36 70 324 29 45)

www.globomax.eu


Pagina principala  |   Download  Mail