SONORIZARE

Globomax are la dispoziție mulți ani de experiență în tehnologia audio. Vă oferim suportul nostru în materie de sonorizare încăperi, înregistrări sonore, ne puteți contacta cu încredere pentru dezvoltarea,  planificarea și implementarea sistemelor de sonorizare a sălilor de conferințe.

Greşeli frecvente

Bâzâit

Un bâzâit moale în difuzoare sau pe înregistrarea audio. Presupunând un sistem perfect configurat, acesta este generat atunci când un echipament suplimentar este conectat la sistemul de sunet, cum ar fi o cameră sau un laptop.

Microfonie

Un șuierat puternic care apare atunci când un microfon se apropie prea mult de un difuzor sau un microfon setat la intensitate ridicată pe mixer.

Înregistrare audio cu zgomot de fundal

Când microfonul este departe de vorbitor, zgomotele de fundal din sală (răsfoirea foilor de hârtie, zgomotul ceștilor de cafea, al aparatului de aer condiționat sau al străzii care intră printr-o fereastră deschisă) sunt mai puternice decât vorbitul.

Înregistrare cu ecou

Poate fi cauzat de un mixer configurat greșit sau dacă înregistrarea se face cu un computer, de o placă de sunet. Pentru înregistrările audio pe computer, este important să nu monitorizați canalul de înregistrare și să dezactivați mediile de sunet, reducerea zgomotului, AGC-ul.

Contact

Dacă aveți întrebări despre sistem, vă rugăm să contactați colegul nostru!

GLOBOMAX SRL
+40722169037

globomaxsrl@globomax.hu