Sistemul de camere robotizate

Fără tulburărea întâlnirilor.

Sistemul funcționează aproape fără ca utilizatorul să-i conștientizeze prezența. Fără cabluri, fără operator, fără instalare de mai multe ore.

Conexiune MikroVoks

Camerele se poziționează automat pe interlocutorul care pornește microfonul.

Subtitrare automată

Subtitrarea automată este, de asemenea, posibilă pe baza informațiilor primite de la MikroVoks! Subtitrareză numele și denumirea fracțiunii căruia aparțin cei care iau cuvântul.

Difuzare prin rețea

Streaming video și audio live în timp real pe Internet sau chiar prin rețeaua locală de cablu TV.

Media Server

Publicul și părțile interesate pot urma procesul decizional indiferent de localizarea geografică!

Materialul înregistrat poate fi accesat pe un server media, se poate filtra în funcție de punctele de pe ordinea de zi sau în funcție de luările de cuvânt!

Poziții de cameră inteligente

Sistemul alege în funcție de interlocutor, în mod automat, camera cu pozitia cea mai adecvată pentru o calitate bună a imaginii.

ECHIPAMENTE

Cameră G-HD

Sistemul HD funcționează în liniște și fără să i se observe prezența. Sistemul electronic de gestionare a sesiunilor MicroVot asigură controlul și mișcarea camerelor.

Funcționare silențioasă

Rezoluția HD, nu a adus numai îmbunătățiri de calitate la emisiunile de pe Internet.

Calitate HD

În sala de conferințe sunt instalate patru camere pre-programate.După ce configurați sistemul, utilizatorii sunt monitorizați continuu. Cu această actualizare, sistemul a devenit capabil să emită prin televiziune prin cablu.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.