Transcriere vorbire in text

Transcrierea înregistrărilor audio/video

Transcriere automată fişiere audio/video

Oferim servicii complete de transcriere a înregistrărilor audio sau video în limba româna şi alte 37 de limbi, cu respectarea regulilor ortografice şi ortoepice, oferind cel mai înalt nivel de calitate. Interfaţa include şi un editor de text corelat cu playerul audio/video pentru îmbunătăţirea facilă a rezultatului final. Pentru procesarea fişierelor folosim un motor software online bazat pe Inteligenta Artificială şi reţele neuronale. Scriptoman învaţă şi devine mai bun cu fiecare fişier procesat.

Editare profesională

Pentru scenariile de lucru care necesită o acurateţe de 100% oferim servicii de editare manuală a transcrierilor şi traducerilor. Lucram cu o echipă de profesionişti, specializaţi pe diverse domenii de activitate precum şi traducători cu experienţă. Aceste servicii sunt livrate cu plata per proiect sau per oră.

Traducere automată a fişierelor text și a înregistrarilor audio/video

Oferim traducere în 110 limbi atât pentru fişiere text independente cât şi pentru transcrierile audio/video procesate de Scriptoman. Serviciul de traducere foloseşte acelaşi motor software online, iar interfaţa de utilizator cuprinde de asemenea un editor care permite corectarea şi îmbunatăţirea textului.

Subtitrari

Transcrierea fisierului video si utilizarea editorului Scriptoman vă permite să obtineti fisiere SRT cu caracteristici avansate precum verificarea ortografică și pasaje marcate cronologic, pentru a converti subtitrari cu usurinta. În acest fel, nu veți mai avea nevoie de o previzualizare video.

Arhivare fişiere

Pentru clienţii care doresc să stocheze fişierele procesate sau neprocesate direct în platforma Scriptoman, oferim servicii de arhivare pe termen lung. Fişierele sunt păstrate într-un mediu securizat, pe o infrastructură IT cu un nivel ridicat de disponibilitate. Serviciile de arhivare includ funcţionalităţi de căutare după cuvinte cheie, grupare pe categorii şi indexare.

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.