Sistem de interpretare

Sistem de interpretare simultană.

Traducere din una sau două limbi.

Sistem pe infraroșu securizat

Protecție la interceptare.

Serviciu eficient

Ușor de utilizat, user friendly.

OPREMA

Emițător pe infraroșu.

Sarcina emițătorilor este de a transmite semnalul de control generat în unitatea centrală a sistemului către unitățile receptoare cu ajutorul undelor infroșii.

Receptor

Rolul receptorului este preluarea și decodarea semnalelor infraroșii emise de către emițător. Receptorul poate prelua în total 7 canale diferite de frecvență sonoră, fiind înglobat într-o carcasă ușoară și mică.

Unitatea de interpretare

O unitate de interpretare poate deservi un singur interpret, cu căști de interpret de înaltă calitate incluse. În funcție de necesități, se poate conecta un microfon extern sau un hedaset în locul microfonului încorporat.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.