Sistem de întocmire a proceselor-verbale ale întrunirilor

Titkosított hangrögzítés

Hangfelvétel védett formátumban.

Névsor bevitel

Indexelés, billentyűzet segítségével.

Naplózható hangrögzítés

Név és egyedi jelölőpont beszúrása.

Titkosított anyagok

Jelszóval védhető állomány.

Előre elkészített sablonok

Szövegbeviteli lehetőség, előre elkészített RTF formátumban!

Publikálható állományok

MP3 exportálás.

Visszahallgatás

Számítógépen, lábpedál vezérlésével.

Állítható lejátszási sebesség

Visszahallgatás közben, lejátszási sebesség csökkentése, növelése.

Automata felvételi szint

Az optimális hangfelvételi minőség érdekében.

Eszközök

Digitális hangrögzítés

Visszahallgatás beszúrt indexpontok alapján

A konferencia alatt digitális hangrögzítés készül. A hangrögzítés naplózható: a felvétel alatt be lehet szúrni tetszőleges elnevezésű jelölő pontot valamint a hozzászóló nevét. Ezen pontok egyben index pontok is, azaz a visszahallgatást a beszúrt indexpontok alapján is lehet vezérelni. Az ülés hang anyaga a DigIrat programmal hallgatható vissza, de emellett konvertálható mp3-ba is. Ekkor már bárki vissza tudja hallgatni számítógépen, Windows Media Player vagy bármilyen, mp3 kompatibilis média lejátszó szoftver segítségével.

Akár több testületre is

Tetszőleges számú névsor

A Digirat program használatához szükséges a testületi névsor létrehozása. Ezzel a névsorral tesszük lehetővé, hogy a hozzászólások utólag könnyen visszakereshetőek. Tetszőleges számú névsor hozható létre, így a rendszer rugalmasan alkalmazható akárhány testület, bizottság részére.

GALÉRIA

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.

Referințe

Peste 200 de parteneri în Ungaria, în continuă creştere numărul administraţiilor locale care apreciează produsele noastre în Serbia .