Tolmács rendszer

Szinkrontolmács rendszer

Egy, vagy két vezérnyelvű tolmácsolással.

Biztonságos infra rendszer

Lehallgatás elleni védelem.

Hatékony kiszolgálás

Könnyű kezelhetőség, kényelmes felhasználás.

ESZKÖZÖK

Infrasugárzó

Az infrasugárzók feladata a rendszer központi egységében előállított vezérlő jel eljuttatása az infravevő egységekhez infravörös sugarak segítségével.

Vevőegység

A vevő az infrasugárzó által kisugárzott infravörös jelek vételére és dekódolására szolgál. A vevőegység összesen 7 különböző hangfrekvenciás csatorna vételére alkalmas, amely könnyű és kis méretű házban kerül elhelyezésre.

Tolmács egység

Egy tolmács egység egy tolmács kiszolgálására alkalmas, melynek tartozéka a jó minőségű tolmács fejhallgató. Igény esetén a beépített mikrofon helyett külső mikrofon vagy headset is csatlakoztatható az egységhez.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.