Ügyfélhívó rendszer

Statisztikai információk

Az automatikus lekérdezés segítségével a legfrissebb statisztikai adat is megjeleníthető, publikálható.

Szoftveres ügyintézői felület

Az ügyintéző saját számítógépén, vagy akár erre a célra dedikált tableten minden hívással kapcsolatos kezelői funkció elérhető.

Beszédhangú ügyfélhívás

A hangbemondást, a beállítások és hívás alapján a program automatikusan generálja.

Korszerű központi kijelzők

LCD megjelenítő, melyen tetszőleges, aktuális információkat is meg lehet jeleníteni, videó, kép, vagy szöveg formájában.

Előre bejelentkezés

Az Internet elterjedésével természetes igény alakult ki, hogy az ügyfél az azonnali sorszámkérés mellett előre is be tudjon jelentkezni valamelyik szolgáltatásra.

Terméktámogatás

Folyamatos frissítések, letölthető verziók.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.