MikroVoks szavazó rendszer

Szavazatszámlálás

Nyílt, titkos, névszerinti, és akár listás szavazások lebonyolítását végzi a rendszer.

Vitavezetés

A rendszer napirendi pontonként rögzíti a különböző hozzászólásokat. A hozzászólásra jelentkezőket a gép sorba rendezi és megjeleníti.

Hangosítás

A hozzászólások ideje alatt a számítógép bekapcsolja az adott
személy mikrofonját. Az így rögzített hang a szavazóegység vagy a terem hangszóróin lesz hallható.

Jegyzőkönyvvezetés

A rendszer képes automatikus jegyzőkönyv elkészítésére.

Digitális hangrögzítés

A kódolt, digitális hangfelvételt is közvetlenül a számítógép készíti.

Diktafon üzemmód

Az ülés befejezése után digitális diktafon funkciók segítenek a jegyzőkönyv megírásában.

GALÉRIA

ESZKÖZÖK

LCD PULT

A képviselő egy 10 jegyű azonosítóval, vagy kártyaolvasóval tud bejelentkezni a rendszerbe. Ez szolgál a rendszer jelenléti ív ellenőrzésére. Az eszköz szinkrontolmács funkcióval is rendelkezik. A készülék oldalán egy fejhallgató és mikrofon csatlakozó is található.

Kerek pult

A MikroVoks rendszert működtető szoftver tovább fejleszthető, lehetővé teszi szolgáltatások hozzáadását…

 

MV-TÁBLA

LCD tévés megjelenítés segítségével nem csak a szavazással kapcsolatos információk, hanem prezentációk, és videóanyagok is megjeleníthetők

LÁBPEDÁL

A rendszer alapszolgáltatása a digitális hangfelvétel. Az ülések jegyzőkönyveinek elkészítése során a pedál megkönnyíti a hanganyag feldolgozását. Ezzel az eszközzel elindíthatja, leállíthatja és szükség esetén vissza- vagy előretekerheti a felvételt, nagyban hozzájárulva a jegyzőkönyvet író személy hatékonyságához. A készülék USB -porton keresztül csatlakozik a számítógéphez.

Referenciák

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.