Beszédleíró

Scriptoman, az Ön által választott eszköz az audio/videó felvételek automatikus átírásához és fordításához!

Audio/video fájlok automatikus átírása

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az audio- vagy videofelvételek romániai és 37 más nyelven történő átírásához , teljes mértékben tiszteletben tartva a helyesírási és helyesírási szabályokat, biztosítva a lehető legmagasabb minőséget.
A fájlfeldolgozáshoz AI-vezérelt online szoftvermotor-alapú és neurális hálózatokat használunk.

A Scriptoman minden feldolgozott fájlnál tanul és javul.

Szakmai szerkesztés

A 100% -os pontosságot igénylő munkakörülményekhez az átiratok és fordítások kézi szerkesztését kínáljuk. Különféle tevékenységi területekre szakosodott szakembergárdával, valamint tapasztalt fordítókkal dolgozunk együtt. Ezeket a szolgáltatásokat projektenként vagy óradíj alapján nyújtják.

A professzionális szerkesztési szolgáltatások igénybevételéhez lépjen kapcsolatba a kollégánkkal!

Szöveges fájlok és audio/videó felvételek automatikus fordítása

110 nyelvre biztosítunk fordítást, mind az önálló szövegfájlok, mind a Scriptoman segítségével feldolgozott audio/video átiratokhoz. A fordítási szolgáltatás ugyanazon online szoftvermotoron alapul, és a felhasználói felületen van egy szerkesztő is, amely lehetővé teszi a szöveg javítását és javítását.

Feliratok

A videofájlok átírása és a Scriptoman szerkesztő használata  lehetővé teszi SRT fájlok beszerzését olyan speciális funkciókkal, mint a helyesírás -ellenőrzés és

időrendben megjelölt részek a feliratok egyszerű konvertálásához. Így már nem lesz szüksége videó előnézetre.

Fájlarchiválás

Azoknak az ügyfeleknek, akik közvetlenül a Scriptoman platformon akarják tárolni a feldolgozott vagy feldolgozatlan fájlokat, hosszú távú archiválási szolgáltatásokat kínálunk nekik. A fájlokat biztonságos környezetben, magas rendelkezésre állású informatikai infrastruktúrán tárolják. Az archiválási szolgáltatások kulcsszavas keresést, kategorizálást és indexelési funkciókat tartalmaznak.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Kicsid Gergely-Istvan

CEO
+40723194077
kicsid.gergely@globomax.hu

GLOBOMAX SRL

M-am alăturat recent echipei Globomax ca CEO al filialei din România. Sunt convins că soluțiile oferite de sistemele noastre vor reprezenta o unealtă foarte eficientă pentru administrațiile locale în procesele decizionale. Este important pentru mine ca patenerii noștrii să fie mulțumiți și să construim o relație de afaceri corectă.

Nu ezitați să mă contactați. Vă stau cu drag la dispoziție.

Nemrég csatlakoztam a Globomax csapatához a román üzletág vezérigazgatójaként. Meggyőződésem, hogy a rendszereink által kínált megoldások nagyon hatékony eszközei lesznek a helyi közigazgatásoknak a döntéshozatali folyamatokban. Számomra fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek, és tisztességes üzleti kapcsolatot építsenek ki. Bátran keressen. Rendelkezésedre állok.